Leende man och kvinna

Få ditt drömleende – vi hjälper dig med tandställning i Stockholm

Det är aldrig för sent att räta ut dina tänder! Hos oss på Le Tandreglering behandlas du av specialister inom tandställning i Stockholm. Vi har lång och gedigen erfarenhet av att ge människor i alla åldrar ett leende de kan vara stolta över, och samtidigt bra förutsättningar till god tandhälsa livet ut. Vårt främsta fokus ligger på att erbjuda tandregleringsmetoder som är så diskreta, hygieniska, skonsamma och tidseffektiva som möjligt – bland annat Invisalign.

Investera i dig själv genom tandreglering

Att vilja fixa sina hopträngda eller sneda tänder är helt naturligt. Vi på Le Tandreglering möter regelbundet människor som känner sig obekväma med sitt eget leende, och därför har vi full insikt i hur det kan påverka vardagslivet. Brukar du stoppa dig själv när du är på väg att börja skratta, eller undvika att le bara för att du skäms över dina tänder? Då är tandreglering definitivt en värd investering. Med det sagt har tandreglering inte bara positiva effekter för utseendet. Det finns faktiskt en uppsjö av olika besvär som kan dyka upp om du skjuter på att skaffa tandställning. Här i Stockholm har vi exempelvis mött patienter som har svårt att rengöra tänderna ordentligt, eller lider av käksmärta, spänningshuvudvärk, dålig andedräkt och talproblem på grund av sina tänder.

Vi är experter på diskreta tandställningar i Stockholm

Det kan kännas som ett stort och jobbigt steg att skaffa tandställning. På våra kliniker i Stockholm har du dock möjlighet att ta del av toppmoderna tandregleringsmetoder som knappt syns överhuvudtaget. Vi skräddarsyr varje behandling efter kundens behov och förutsättningar, så att du får en så enkel och smärtfri upplevelse som möjligt under behandlingens gång. Invisalign är en vanlig behandlingsmetod på våra kliniker, och innebär att du får en specialtillverkad bettskena som byts ut varje eller varannan vecka. Den genomskinliga bettskenan sitter tätt emot din tandrad och justerar dina tänder en liten bit i taget. Efter bara några veckor ser du skillnad!

Vi finns här för dig genom hela processen

Le Tandreglering brinner för att skapa vackra leenden. Vår långa erfarenhet och stora expertis inom tandreglering är din garanti för ett lyckat resultat. Om du går i tankarna att skaffa tandställning – och bor i Stockholmsområdet – är du varmt välkommen att boka din första konsultation hos oss. Vi är också öppna för att bara ha ett förutsättningslöst samtal och besvara de frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Tveka inte att kontakta någon av våra kliniker i Norrtälje eller centrala Stockholm redan idag, och ta dina första steg mot en bättre munhälsa.

Frågor och svar

När är det läge att skaffa tandställning?


Personer med ortodontologiska besvär kan skaffa tandställning vid vilken ålder som helst. Le Tandreglering har genom åren hjälpt personer i alla åldrar med allt från bettfel till sneda tänder, hopträngda tänder samt mellanrum mellan tänderna.


Vad är fördelarna med att behandlas hos Le Tandreglering?


Hos oss på Le Tandreglering arbetar specialister inom ortodonti. Vi ser till att alltid vara uppdaterade kring den senaste tekniken, och erbjuder därför diskreta och skonsamma tandregleringsmetoder där du ser skillnad inom bara några veckor. Hos oss har du dessutom möjlighet att få hjälp med finansieringen av din tandställning genom Wasakredit.


Vad kan hända om man inte skaffar tandställning, trots att man behöver det?


Det kan vara svårt att rengöra tänderna ordentligt om de är sneda eller sitter tätt ihop. Detta kan på sikt leda till karies, tandköttssjukdomar eller till och med tandlossning. Ortodontologiska problem kan också orsaka dålig andedräkt, talsvårigheter, käkproblematik, nacksmärta, matsmältningsbesvär och spänningshuvudvärk.

 

0
Feed

Lämna en kommentar