Om Le Tandreglering

Specialist javisst!  Vi på Le Tandreglering är specialister på just tandreglering och är alltid uppdaterade på den senaste tekniken. Passionen för tandreglering resulterade i en egen praktik som grundades av Daniel Smedenholm, specialist inom tandreglering från Karolinska Institutet – där han även forskat och undervisat. På kliniken får du också träffa Daniel, Malin, Fabiola, Lise och Ingrid som är ortodontiassistenter med lång erfarenhet inom tandreglering. Vi finns här för dig som prioriterar estetisk, skonsam, tidseffektiv och hygienisk  tandreglering
i kombination med ett personligt bemötande.

Du kan ha tandställning som vuxen


  Det är aldrig för sent att rätta till tänder som sitter lite på sned eller helt kors och tvärs, säger Daniel Smedenholm, specialist inom tandreglering med egen klinik.

 Till Le Tandreglering kommer män och kvinnor i blandade åldrar för att få finare och vitare tänder. Om tandköttet är friskt och man inte har några hål, så är det fritt fram för tandreglering

Det är sällan något som talar emot tandställning. Snarare tvärtom. Med rakare tänder blir det lättare att hålla rent, säger Daniel Smedenholm.

 Oavsett vilken behandlingsform man väljer; klassisk räls, osynlig tandställning på insidan eller osynliga skenor, som invisalign så tar en behandling mellan 1−2 år tills man når ett slutresultat som alla är nöjda med.

Vi tror inte på ”quick fixes” utan eftersträvar ett perfekt resultat, och då får det ta lite tid. Det är den sista milimeterjusteringen som kan göra hela skillnaden. Ett par år går snabbt och är ingenting med tanke på hur fina tänder man får för resten av livet. De flesta ångrar att de inte gjorde behandlingen tidigare, det är ett gott omdöme.

Nöjda kunder

Tekniken går framåt och de behandlingsmetoder som numera används är smidiga och skonsamma. Man slipper idag i större utsträckning att ta bort tänder, och allmänna besvär och bieffekter minskar.

Vi vill inte att en tandställning ska vara i vägen i vardagen. De flesta patienter upplever endast att tänderna kan kännas lite ömma till en början. Med de nya metoderna behöver vi inte träffa patienten oftare än var tredje månad för kontroll och justering. När behandlingen är avslutad följer vi alltid upp med efterbehandling. Vi har i stort sett uteslutande nöjda kunder, avslutar Daniel Smedenholm.

För tandläkare

 

Vår filosofi är att behandla med modern teknik och att vara så vävnadsbevarande och skonsam som möjligt med patientens behov i fokus. Ett exempel är utjämning med fast apparatur inför behandling med skalfasader, på detta vis minskar vi tillsammans behovet av omfattande preparationer.  

Blekning efterfrågas tämligen ofta av våra patienter efter avslutad behandling och utförs vanligtvis hos ordinarie tandläkare. Vi finns tillhands för Er om ni vill konsultera via mail eller telefon. Ett smidigt sätt är att ta ett foto eller om ni har röntgen och maila det till tandl.smedenholm@telia.com