Tandreglering i Stockholm

Vi på Le Tandreglering är specialister på just tandreglering och är alltid uppdaterade på den senaste tekniken. 

problem med sneda tänder?

MEd tandreglering får du leendet du önskar 

Att behöva gå runt och känna sig obekväm på grund av sina sneda tänder är aldrig kul. Med tandreglering fixar vi dina sneda tänder och skapar ett leende som du kan känna dig stolt över.  Överbett, öppet bett eller djupbett kan leda till en försämrad tandhygien då det kan vara svårare att sköta om tänderna och hålla dom rena. Tänderna använder vi varje dag och vi vill kunna ge dig en tandrad som du är nöjd med. Hos oss erbjuder vi olika typer av tandregleringsmetoder med ett stort fokus på osynliga alternativ. Hos oss erbjuder vi osynlig tandställning som är baserad på avtagbara invisalign-skenor. En praktisk, enkel och snygg metod för att få rakare tänder. 

Våra specialister inom tandreglering i Stockholm hjälper dig!

På Le Tandreglering hjälper vi patienter runt om i hela Stockholm med att få det leende dom önskar sig. På vår tandvårdsklinik är vi specialiserade inom tandreglering och hjälper dig med den metod som passar dig och dina tänder bäst. Att reglera tänderna har många fördelar och kan hjälpa dig att undvika både dålig munshälsa, tandköttsinflammation och tandlossning. Om man exempelvis har ett djupt bett eller korsbettkan kan man få problem med både käken och att tänderna slits ned. Med hjälp av tandreglering kan du undvika smärtan och onödiga nedslitningar på tänderna. 

Hos oss prioriterar vi alltid en estetisk, skonsam, tidseffektiv och hygienisk tandreglering. 

Boka tid för tandreglering!

  • Specialiserade inom tandreglering

  • Lång erfarenhet

  • Raka tänder utan att det syns

Med invisalign kan du få det leendet du drömt om på ett bekvämt, snabbt och smärtfritt sätt. Med invisaligns genomskinliga tandskenor reglerar vi dina tänder utan att det syns!

Invisalign

En osynlig tandställning är ett perfekt alternativ för dig som vill justera tänderna på ett diskret sätt. Vi hjälper dig att hitta den tandregleringsmetod som passar dig och dina behov bäst!

Osynliga tandställning

Vad är tandreglering?

Tandreglering är en behandling som görs av en specialisttandläkare där man justerar och förbättrar tändernas position. Vid en tandreglering använder man sig av olika typer av tandställningar eller skenor för att justera tänderna, som exempelvis invisalign eller osynlig tandställning. Vi lyssnar alltid på dina behov och önskemål och anpassar behandlingen utefter det. 

Hur fungerar tandreglering?

Syftet med tandregleringen är att justera snedställda tänder och hoss oss kan vi hjälpa dig att räta ut dina tänder oavsett problematik. Det är en mängd olika faktorer som avgör vilken tandregleringsmetod som är lämpligast för dig och dina tänder. Det viktigaste är att du känner dig nöjd både med processen och resultatet. Därför har vi specialister inom detta som kan hjälpa dig och guida dig till rätt
metod. 

Varför ska du välja Le tandreglering i Stockholm?

För att vi är experter på tandreglering och har många nöjda kunder i bagaget. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd både under processens gång och med resultatet. Därför arbetar vi professionellt med bemötande där du som kund kan känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi vet att varje fall är unikt och vi har både erfarenheten och kompetensen att anpassa behandlingen för att få det mest optimala resultatet för just dig.

Våra specialister har mångårig erfarenhet av att arbeta med tandreglering och kan guida dig till en metod som lämplig och som ger ett optimalt resultat. Om du har frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Boka tid för tandreglering!

Tandreglering för vuxna 

Upplever du problematik med dina tänder? Hos Le Tandreglering hjälper vi vuxna med att justera sneda tänder och gluggar. Vi ser till att reglera dina tänder till önskad position. Att man vill justera sina tänder kan bero på olika anledningar. En av anledningarna kan bero på esteiska skäl, att man helt enkelt föredrar en rakare tandrad. I sådana fall kan reglering av tänderna ge dig det du önskar ur estetisk synpunkt, vilket kan vara lika viktigt för självkänslan. 

Raka tänder tänder utan att det syns med Invisalign

Oavsett vilken metod som används för tandreglering så är det gemensamma att ett tryck skapas vilket övertid bidrar till att tänderna rättas till. Under tiden så kommer du på regelbundna kontroller och justerar tandställningen. När resultatet är tillfredsställande så kan behandlingen avslutas och tandställningen kan tas bort. Vi är specialiserade inom tandreglering med fokus på osynliga alternativ. Reglera tänderna utan att det syns med osynlig tandställning. Ett populärt alternativt hos oss är just Invisaligns osynliga skenor

Boka tid för tandreglering!

Tänder på rätt plats är lättare att hålla rena för en god munhälsa 

Upplever du att du har en dålig munhygien? Om man har problem med sneda tänder kan det vara svårt att hålla en god munhygien. Med tandreglering kan det upplevas som lättare att hålla rent samt att det minskar slitaget på dina tänder.  Resultatet är permanent och kan göra stor skillnad för din munhälsa och livskvalitet.

Sneda tänder kan leda till spänningshuvudvärk och smärta i käkar och tuggsystemet

Felställda tänder kan ge en rad olika problem såsom slitage och spänningshuvudvärk. Tandreglering kan därför minska sådana besvär och även säkerställa en korrekt tuggfunktion och bidra till en bättre tandköttshälsa. Vid sneda tänder kan tuggfunktionen försämras vilket kan leda till att man kan uppleva smärta i käkar och tuggsystemet. 

Boka tid för tandreglering!