Osynlig tandställning

Vi erbjuder tandreglering med hjälp av Invisalign i moderna lokaler centralt i Stockholm. Boka in en konsultation reda idag!

Kontakta oss

Osynlg tandställning i stockholm

Går du i tankarna om att skaffa tandställning för att justera dina sneda tänder eller korrigera bettfel? Hos oss har vi olika alternativ för tandreglering. Vi på Le Tandreglering är experter på alla typer av tandreglering med inriktning på osynliga alternativ. Vi erbjuder allt från invisalign och skenor till andra alternativ där vi monterar tandställningen på insidan av tänderna. 

Alla alternativ är bra, och det finns alltid något som passar just dig bäst. Det som är avgörande är hur bettproblematiken ser ut och hur stort fel som behöver korrigeras. Vilken trandregleringsmetod som just du ska använda bestämmer vi tillsammans under en konsultation.  

Reglera tänderna med osynlig tandställning för vuxna

Vid tandreglering finns det olika alternativ för att justera och fixa sina tänder som man önskar. Det blir allt mer vanligt för vuxna med tandreglering och det populäraste alternativet är osynliga bettskenor. Dessa fungerar som en avtagbar tandställning som man kallar för invisalign eller osynlig tandställning. Med invisalign blir det enkelt, bekvämt och snyggt att reglera sina tänder. 

Våra specialisttandläkare hjälper dig att hitta den typ av tandreglering som passar dig och ditt behov bäst för att ge dig ett sånt optimalt resultat som möjligt. 

Kontakta oss Le tandreglering - Tandvård - Tandställning - Invisalign

Vad kostar det med osynlig tandställning?

Vad en osynlig tandställning kostar skiljer sig åt från patient till patient då alla har olika föruttsättningar och behov. Om du söker efter en tandställning som är osynlig men är fundersam över vad kostnaden kommer bli är, du välkommen att kontakta oss för att boka in en konsultation. 

Tillvägagångssätt för osynlig tandställning

En osynlig bettskena kräver mer förberedelser än den klassiska tanställningen vilket gör att du alltid måste utföra en konsultation. Nedan kan du hitta information om hur en behandling brukar gå till hos oss på Le Tandreglering. 

Priser osynlig tandställning

Du kan läsa mer om våra priser här på våran hemsida. Självklart kan du även välja att kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt och eventuellt boka in första konsultationen på en gång, fyll i formuläret nedan.