Tandläkare granskar röntgenplåt

Välkommen till Stockholm och Norrtälje för ortodonti i toppklass

Le Tandreglering har lång erfarenhet av att skapa vackra leenden, och inte minst bra förutsättningar till god tandhälsa livet ut. På våra kliniker i centrala Stockholm och Norrtälje arbetar vi uteslutande med ortodonti. Här ligger fokus på att anpassa varje behandling efter kundens behov och använda de mest diskreta, hygieniska, skonsamma och tidseffektiva metoderna för att räta ut tänder. Oavsett problematik är du varmt välkommen att besöka oss i Stockholm eller Norrtälje. Våra ortodontister eftersträvar alltid ett perfekt resultat!

Ortodonti bidrar till både självkänsla och god hälsa

Ett harmoniskt leende med friska och raka tänder ses som en självklar accessoar för många. Sedan finns det även dem som ständigt håller tillbaka sitt leende och helst undviker att skratta, bara för att de skäms över sina tänder. Vi på Le Tandreglering i Stockholm och Norrtälje brinner för ortodonti och ser det som vårt ansvar att hjälpa våra patienter att le och skratta obehindrat. Med vår expertis och erfarenhet ger vi dig leendet du alltid drömt om, samtidigt som vi hjälper dig att uppnå en idealisk munhälsa. För du vet väl om att ortodonti har mer än bara estetiska fördelar?

Så kan tandreglering förbättra din livskvalitet

Ortodonti är ett viktigt specialistområde inom tandvården – både av estetiska och hälsomässiga skäl. Flera av patienterna på våra kliniker i Stockholm och Norrtälje söker ortodontisk behandling för att de helt enkelt inte trivs med sitt leende, men vi har också patienter med andra typer av besvär. Bettavvikelser och felplacerade tänder kan orsaka en rad olika problem som i hög utsträckning påverkar din livskvalitet. Om du inte kan komma åt för att rengöra tänderna ordentligt finns det till exempel risk för karies, tandköttssjukdomar och tandlossning. Problem med tuggfunktionen kan i sin tur orsaka smärtsamma sår i munnen, eller till och med matsmältningsproblem. Det kan också leda till käkbesvär med nacksmärta och spänningshuvudvärk som följd. Summa summarum finns det många anledningar till att behöva en ortodontisk behandling, och vi finns här för dig oavsett anledning.

Kontakta oss redan idag för en konsultation

Det är aldrig för sent att göra en ortodontisk behandling! Le Tandreglering har genom åren hjälpt patienter i alla möjliga åldrar som vill investera i sitt eget välmående. Har du redan bestämt dig för att du vill göra en tandreglering, eller vill du bara ha ett förutsättningslöst samtal kring våra olika metoder? Tveka inte att kontakta oss – vi är alltid redo att boka in en konsultation eller svara på dina frågor.

 

Frågor och svar

Finns det en åldersgräns för att genomgå ortodontisk behandling?


Det är vanligt att barn och ungdomar behöver tandreglering, men dina tänder förflyttas under hela livet. Att behöva tandställning som vuxen är alltså vanligt, och kan vara en mycket viktig behandling för att uppnå självkänsla och god tandhälsa.


Vad innebär ortodonti?


Ortodonti – även kallat tandreglering – är ett specialistområde inom tandvården som handlar om att flytta tänder som vuxit fel. Hos oss på Le Tandreglering i Stockholm och Norrtälje arbetar ortodontister med lång erfarenhet och gedigen kunskap av att rätta till sneda tänder och bettavvikelser.


Varför välja Le Tandreglering?


Le Tandreglering har nästan uteslutande nöjda kunder i bagaget. Vi ser till att du känner dig väl omhändertagen och trygg, och anpassar behandlingen efter dina förutsättningar. Du kan också känna dig trygg i vetskapen att vi alltid erbjuder skonsamma, diskreta, hygieniska och tidseffektiva tandregleringsmetoder.

0
Feed

Lämna en kommentar