Porslinfasader i Stockholm

Bli av med missfärgad emalj eller en ojämn tandrad med hjälp av porslinfasader. Skalfasader och porslinfasader är en perfekt behandling för dig som önskar att ändra färg eller fom på tänderna. 

Kontakta oss

Fixa tändernas färg eller form med porslinfasader

Med tandreglering kan man rätta till tändernas position men man kan inte ändra på tandens form och färg. Ibland finns det behov att göra just det. Efter att ha ställt in tänderna optimalt utförs behandlingen med porslinsfasader. Nöjdhetsfaktorn vid poslinfasader är mycket hög.

 

Inga mer missfärgade tänder med porslinfasader

Att ha ett leende som man kan känna sig nöjd över är något vi önskar för alla våra patienter. Porslinfasader är en permanent lösning som kan återgärda dina tänder. Det är tunna fasader i porslin som ersätter tändernas yttersta lager vilket gör att det missfärgade tänderna inte längre syns. Porslinfasader är en hållbar och smart lösning för dig som vill förändra dina tänders utseende. då poslinfasader brukar hålla upp till 20 år. 

 

Boka in en konsultation för porslinfasader!

Är du intresserad av porslinfasader? Välkommen in till oss på en konsultation så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för dig och dina tänder.  

Le tandreglering - Tandvård - Tandställning - Invisalign

Tillvägagånssätt

Nedan kan du hitta information om hur en behandling brukar gå till hos oss på Le Tandreglering. 

Priser

Du kan läsa mer om våra priser här på våran hemsida. Självklart kan du även välja att kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt och eventuellt boka in första konsultationen på en gång.