Invisalign i Stockholm

Välkommen till Le Tandreglering! Vi erbjuder tandreglering medhjälp av Invisalign i moderna lokaler centralt i Stockholm. Kontakta oss så bokar vi in en konsultation. 

Kontakta oss

Uppnå ditt drömleende med hjälp av invisalign

Invisalign är en tandregleringsmetod som använder genomskinliga tandskenor och är baserade på innovation och utveckling under 2 decennier. Till skillnad från en vanlig tandställning som är monterad på tänderna kan du när som helst ta ut invisalign-tandskenor. En annan fördel är att invisalign är praktiskt taget osynliga, det finns inga trådar eller fästen. Detta underlättar när du ska äta och borsta tänderna så du behöver inte ändra några vanor. Du byter lätt skenor under hela perioden för att sakta jobba tänderna mot önskat resultat. Bytet sker varje till varannan vecka för att övergången ska vara så skonsam som möjligt. 

Le tandreglering - Tandvård - Tandställning - Invisalign

Hur länge pågår en invisalign-behandling?

Vanligvis får man räkna med 6 månaders behandlingstid, ibland kan man behöva gå lite längre beroende på bettjusteringens storlek. Men redan efter ett par veckor kommer du att märka resultat, vilket är en fördel med invisalign, att du kan ta ut skenan och följa med i resultatet.

Många fördelar med Invisalign

Behandlingen börjar med att du genomgår en ordentlig bedömning där bettfel och munnens utformning bestäms. Detta för att på bästa sätt bestämma hur resultatet kommer att bli. Så redan innan behandlingen börjat vet vi hur resultatet kommer att bli. 

Du kan under hela perioden äta vad du vill och till och med ta ut skenorna under speciella tillfällen, där du gärna slipper ha bettskenorna på plats.

Tillvägagånssätt

Nedan kan du hitta information om hur en behandling brukar gå till hos oss på Le Tandreglering. 

Priser

Du kan läsa mer om våra priser här på vår hemsida. Självklart kan du även välja att kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt och eventuellt boka in första konsultationen på en gång. Skicka in ett förfrågan via formuläret nedan.