Invisalign i Stockholm

Välkommen till Le Tandreglering! Vi erbjuder tandreglering med hjälp av Invisalign i moderna lokaler centralt i Stockholm. Kontakta oss så bokar vi in en konsultation. 

Kontakta oss

Få rakare tänder med hjälp av vår genomskinliga tandställning - Invisalign

Med hjälp av vår tandställning Invisalign kan du enkelt korrigera dina ojämna och sneda tänder. Vi skräddarsyr skenorna efter dina tänder och önskemål.

Gör dina tänder raka igen - utan att någon märker det.

 

Invisalign är en modern tandregleringsmetod baserad på innovation och utveckling under 2 decennier där tänderna regleras med hjälp av släta och tunna avtagbara tandskenor. De är praktiskt taget osynliga, det finns inga trådar eller fästen som annars kan orsaka irritation i munnen. 

 

En stor fördel med Invisalign till skillnad från traditionell tandställning monterad på tänderna är att du när som kan plocka ut skenorna. Enkelt och smärtfritt. Invisalign är en avtagbar skena men ska dock bäras hela tiden under behandlingen med undantag för dagens måltider eller när du borstar dina tänder, använder tandtråd eller vid sockerintag såsom godis och läsk.

 

Vill du korrigera ett mellanrum mellan dina tänder? Har du sneda tänder du vill få raka? Eller vill du jämna ut din tandrad? Vi hjälper dig få det leende du alltid drömt om!

 

Vi kommer tillsammans att steg för steg att gå igenom vilket resultat du förväntar dig av behandlingen. Du får sedan en skräddarsydd plan och skenor som är utformade efter dina tänder och dina behov. För att övergången ska bli så skonsamt och smärtfri för dig som möjligt så kommer du att varje eller varannan vecka att byta till en ny bettskena som gradvis flyttar dina tänder mot det beräknade läget och resultatet du önskar från behandlingen.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig med första steget mot rakare tänder.

 

Le tandreglering - Tandvård - Tandställning - Invisalign

Hur länge pågår en invisalign-behandling?

Att kunna säga exakt hur lång behandlingstiden är med Invisalign är svårt att säga. Vanligtvis får man räkna med minst 6 månaders behandlingstid, ibland kan man behöva gå längre beroende på bettjusteringens storlek. Du kommer däremot att få en uppskattad tid för behandlingens längd och ditt önskade slutresultat vid första besöket hos oss. Redan efter ett par veckor kommer du att kunna se och märka skillnad, vilket är en av fördelarna med invisalign.

Många fördelar med Invisalign

Det finns många fördelar med att att välja en Invisalign behandling, nedan nämner vi några av dem.

  • De är nästan helt osynliga, ingen kommer att märka att du bär den
    genomskinliga bettskenan.
  • Det finns inga trådar eller fästen som annars kan orsaka irritation i munnen. 
  • Den är avtagbar, du tar lätt ut den när du ska äta eller borsta tänderna.
  • Du kan enkelt följa behandlingen, redan efter några veckor kan du se en skillnad.

Tillvägagånssätt

Behandlingen börjar med att vi har en ordentlig genomgår och bedömning av dina tänder där vi ser om en Invisalign-behandling är lämplig för just dina tänder samt vad du förväntar dig för resultat. Detta är för att på bästa sätt kunna bestämma och kunna förutse hur slutresultatet kommer att bli för dina tänder.

 

Nedan kan du hitta information om hur en behandling brukar gå till hos oss på Le Tandreglering. 

Priser

Du kan läsa mer om våra priser här på vår hemsida. Självklart kan du även välja att kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt och eventuellt boka in första konsultationen på en gång. Skicka in ett förfrågan via formuläret nedan.