Invisalign i Stockholm - Den osynliga tandställningen

Välkommen till Le Tandreglering! Vi erbjuder tandreglering med hjälp av Invisalign i moderna lokaler centralt i Stockholm. Kontakta oss så bokar vi in en konsultation. 

Kontakta oss

reglera tänderna med invisalign I Stockholm

Med hjälp av Invisalign kan du enkelt korrigera dina ojämna och sneda tänder. Vi skräddarsyr bettskenorna efter dina tänder och önskemål.

 

Gör dina tänder raka igen - utan att någon märker det.

En stor fördel med Invisalign till skillnad från traditionell tandställning monterad på tänderna är att du när som kan plocka ut skenorna. Enkelt och smärtfritt. Invisalign är en avtagbar skena men ska dock bäras hela tiden under behandlingen med undantag för dagens måltider eller när du borstar dina tänder, använder tandtråd eller vid sockerintag såsom godis och läsk.

 

Korrigera glugg mellan tänder eller gör dina sneda tänder raka

Vill du korrigera ett mellanrum mellan dina tänder? Har du sneda tänder du vill få raka? Eller vill du jämna ut din tandrad? Vi hjälper dig få det leende du alltid drömt om med invisalign!

Invisalign är en bra och bekväm lösningen för dig som inte vill ha en klassisk tandställning. Att välja invisalign som tandställning fungerar bra för dig som vill ha en smidig lösning som kan korrigera sneda tänder, bettfel  som korsbett eller överbett men kan också justera tänderna som sitter för tätt. 

Kontakta oss så hjälper vi dig med första steget mot rakare tänder.

 

Boka konsultation för invisalign invisalign

Priser Invisalign

Du kan läsa mer om våra priser här på vår hemsida. Självklart kan du även välja att kontakta oss så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt och eventuellt boka in första konsultationen på en gång. Skicka in ett förfrågan via formuläret nedan.

Vanliga frågor och svar kring invisalign

Vad är invisalign?

Invisalign är en modern tandregleringsmetod baserad på innovation och utveckling under 2 decennier där tänderna regleras med hjälp av släta och tunna avtagbara Invisalign-skenor. Det är ett tandställningssystem som praktiskt taget är osynligt, det finns inga trådar eller fästen som annars kan orsaka irritation i munnen.

Vad kostar invisalign?

Priset på invisalign är olika för alla och är beroende på vad ens behov är och vad man har för inviduella förutsättningar. Innan påbörjad tandreglering får du alltid genom gå en konsultation där vi ser över dina tänder och ditt behov, efter konsultationen kan vi ge dig ett pris på vad tandregleringen kommer att kosta och hur lång invisalign behandlingen kommer att ta. 

Steg för steg att går vi tillsammans igenom vilket resultat du förväntar dig av invisalign behandlingen.

Du får sedan en skräddarsydd plan och skenor som är utformade efter dina tänder och dina behov. För att övergången ska bli så skonsamt och smärtfri för dig som möjligt så kommer du att varje eller varannan vecka att byta till en ny bettskena som gradvis flyttar dina tänder mot det beräknade läget och resultatet du önskar från behandlingen.

 

När kan man se resultat av invisalign-behandlingen?

Att kunna säga exakt hur lång behandlingstiden är med Invisalign är svårt att säga. Vanligtvis får man räkna med minst 6 månaders behandlingstid, ibland kan man behöva gå längre beroende på bettjusteringens storlek. Du kommer däremot att få en uppskattad tid för behandlingens längd och ditt önskade slutresultat vid första besöket hos oss. Redan efter ett par veckor kommer du att kunna se och märka skillnad på dina tänder, vilket är en av många fördelar med invisalign.

 

Vad är fördelarna med invisalign?


Det finns många fördelar med att att välja en Invisalign behandling, nedan nämner vi några av dem.

  • De är nästan helt osynliga, ingen kommer att märka att du bär den genomskinliga bettskenan.
  • Det finns inga trådar eller fästen som annars kan orsaka irritation i munnen. 
  • Den är avtagbar, du tar lätt ut den när du ska äta eller borsta tänderna.
  • Du kan enkelt följa behandlingen, redan efter några veckor kan du se en skillnad.

Hur går en invisalign behandling till?

Behandlingen börjar med att vi har en ordentlig genomgår och bedömning av dina tänder där vi ser om en Invisalign-behandling är lämplig för just dina tänder samt vad du förväntar dig för resultat. Detta är för att på bästa sätt kunna bestämma och kunna förutse hur slutresultatet kommer att bli för dina tänder.